(035) 311-524 office@semaforiljuba.com

Praktična obuka

Za praktičan deo obuke omogućili smo Vam kvalitetan vozni park, licencirane instruktore, ispitivače i kvalitetan poligon koji je vrlo blizu same škole.

Kao ljubitelja automobila marke Pežo omogućili smo vam da praktičan deo obuke kursa vožnje izvodite na kvalitetnim vozilima marke Pežo.

Obezbedili smo za A kategorije 4 Pežoova motora i jedan Suzuki. Za obuku B kategorije tu su 6 vozila marke Pežo od kojih su  2 modela Pežo 307 i 4 modela Pežo 308. Sva vozila su nova, tehnički ispravna i redovno se održavaju kako u higijenskom tako i u tehničkom smislu.

Naši kandidati imaju mogućnost obuke na najsavremenijim vozilima za odabranu kategoriju obuke, uslovi koje mali broj škola u Srbiji može da ponudi na ovakav način.

Praktičnu obuku izvode licencirani instruktori Toma, Ivan, Miša, Ljuba i Aleksandar. Naš tim smatramo spojem mladosti i iskustva i kao takav najviše doprinosi vašem edukovajnu i savladavanju veština upravljanja motornim vozilom.

Na polaganju licencirani ispitivači su Toma i Miša Miladinović.

Časove praktične obuke održavamo na uređenom poligonu za obuku vozača u blizini škole kao i na gradskim ulicama Svilajnca.

Na mesečnom nivou imamo po dva polaganja teorijske i dva polaganja praktične obuke koja sunam dodelili  iz MUP-a Republike Srbije kao i svim ostalim školama u zemlji.

U interesu kvalitetne obuke vozača organizujemo i dodatne časove obuke kandidatima koji za to imaju želju i potrebu. Ovaj posao osim klasičnog zaposlenja smatramo i obavezom u smislu povećanja kvaliteta saobraćajne kulture i bezbednosti u saobraćaju. Radimo sa ljubavlju i željom da svaki naš kandidat postane pravi učesnik u saobraćaju. Kvalitetno i studiozno obučen, smiren i u svakoj situaciji svestan uzroka i posledica koje saobraćaj donosi.

.

Galerija fotografija