(035) 311-524 office@semaforiljuba.com

O nama

Auto škola Semafor i Ljuba nastala je 2013.godine spajanjem dve manje škole sa tradicijom i kvalitetnim rezultatima rada u Svilajncu. Promenom uslova poslovanja auto škola u Srbiji ukazala se mogućnost udruživanja dveju porodičnih firmi u jednu jaču, kvalitetniju  i konkretniju firmu sa velikim potencijalom i rezultatima, a to smo i učinili.

Naši sugrađani vrlo dobro znaju  kvalitet obuke koju pružamo o čemu govori i veliki broj kandidata koje smo obučili u predhodnom periodu rada dveju nezavisnih škola. Stvorili smo uslove i ispunili zahteve poslovanja u radu auto škola i ljubav prema automobilima i obuci kandidata uspešno prenosimo stvarajući nove kvalitetne, uspešne i pouzdane vozače.

Svesni smo značaja edukacije pa u našem poslovanju osim sopstvene edukacije putem strukovnih seminara organizujemo i edukujemo decu predškolskog uzrasta o značaju i bezbednosti u saobraćaju.

Obezbedili smo kvalitetan vozni park radi što bolje i udobnije vožnje i nesmetane obuke gde kandidate fokusiramo na savladavanje veština upravljaanja motornim vozilom bez bilo kakvih dodatnih opterećenja.

Upisom u našu školu Vi brinete samo o terminima dolaska na predavanja ili čas vožnje a naše je da vas animiramo da kvalitetno i uspešno savladate nastavno gradivo obuke .

Pozivamo Vas da svratite u naše prostorije, upoznate se sa našim načinom rada i rezultatima i nadamo se odlučite pozitivno o izboru naše auto škole. Radujemo se budućoj saradnji i poslovanju.

Galerija fotografija

Kvalitetnim radom do zajedničkog uspeha !

Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas naši sugrađani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.

Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.