(035) 311-524 office@semaforiljuba.com

Blog

Važno obaveštenje

☆☆☆VAŽNO OBAVEŠTENJE☆☆☆ Od danas pa na dalje za sve nove kandidate koji se upišu kod nas da polažu vozački ispit, i za one koji su se već upisali, od sada u našim prostorijama mogu polagati "PRVU POMOĆ" i izvaditi LEKARSKO UVERENJE po ceni od : - za PRVU POMOĆ 4500,00...

opširnije

Termini za januar 2018.g.

Testovi: 8 i 18 januar. Vožnja: 15 i 25 januar. Prijavu možete izvršiti na naše kontakt telefone ilii u samoj školi 8 dana ranije pre polaganja.

opširnije

Kvalitetnim radom do zajedničkog uspeha !

Osnovni moto kojim smo se rukovodili od osnivanja škole do danas ostao je isti a to je: „Jedini ispravan put do vozačke dozvole je studiozno, kvalitetno, sigurno i polako kvalitetnom obukom do zajedničkih rezultata.“ Po tome nas naši sugrađani prepoznaju i ukazuju poverenje što nam predstavlja veliku čast. Više generacija polaznika iz istog domaćinstva upravo biraju našu školu kao statusni kvaliteta i znak poverenja.

Obzirom da je auto škola prva prava životna škola u radu sa kandidatima pristupamo krajnje ozbiljno i studiozno jer od vašeg znanja i veština zavise pre svega vaš a onda i životi ostalih učesnika u saobraćaju a to predstavlja našu veliku odgovrnost u radu.